WILDv14 CFG

*[BİLGİ]* WILDv14 CFG’den Verim Almak İstiyorsan OKU ! ` ” Name , Sensitivity ve Croshair Renk ” Ayarlarını Değiştirebilirsiniz Fakat Başka Bir şey Değiştirmeyiniz Aksi Taktirde CFG’den Verim Alamaz siniz Ondan Sonra CFG Kötü Diye Yorum Yapmayınız !

*[BİLGİ]* WILDv14 CFG’de HS Atmayı Kolaylaştırma Yöntemleri ; ` Shift Tuşuna Basılı Tutarak Yürüyünüz Gerçekten İyi Oynuyorsanız Zaten Önünüze Çıkacak Adamı Kolay Bir Şekilde HS Atarak Öldürebilirsiniz. ` Ayrıca Hem HS Atacaksınız Hem Karsı Tarafa Ses Vermeyecek siniz Bu Sizin İçin Bir Avantaj ` CTRL Basipta Ateş Ederseniz HS Atma Oranı %10 Oranla Düşme İhtimali Var.

NOT !! Counter Strike Oynamayı Bilmeyenler CFG Deneyip Bu CFG Kötü Diye Yorum Yapmasın. Zaten Oynamayı Bilmiyorsun Niye CFG Deneyip Kötü Yorum Yazıp CFG Popülerliğinizin Düşürüyorsun ?

CFG Özellikleri ; # Hızlı Oyun # Ses Paketi # Göz Almayan ve Yormayan Görüntü # Jump & Duck Paketi # Rate Paketi [En İdeali] # Alias ve Setburst Paketi [En Ozelleri] # Advec Paket # Native Paket # Define Paket # Gereksiz ve Tekrar Kod Bulunmamaktadır.

Rar Şifresi: gencoyuncu.com

WILDv14 CFG İndir

 

Comments

comments

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*